Glasbewassing

Glasbewassing in Werkendam en omgeving

Ramen wassen is ons vak. Glazenwasserij Glashelder wast uw ramen streeploos schoon. We passen de techniek van telescopische glasbewassing toe. Dat betekent dat we overal bij kunnen. We kunnen de glasbewassing verzorgen van elk hoog venster, elke verscholen koepel of slecht bereikbare dakkapel.

Glazen wassen in Werkendam

Een belangrijk voordeel van telescopische glasbewassing is de goede bereikbaarheid. Zelfs ramen wassen van glazen overkappingen, koepels en boven tuinbeplanting is geen probleem. Met een telescoopsteel kunnen we vanaf de begane grond tot 15 meter hoogte uw ramen wassen. Dit staat gelijk aan circa vijf verdiepingen. Wel zo veilig!

Het gebruik van een borstel in combinatie met osmosewater zorgt voor een streeploos oppervlak. Doordat reinigingsmiddelen overbodig zijn is telescopische glasbewassing milieuvriendelijk. Osmosewater is leidingwater waaruit toevoegingen zoals kalk en mineralen gefilterd zijn. Daardoor is het water puur en heeft het een groot reinigend vermogen.

Uiteraard komt het ouderwetse handwerk nog regelmatig voor. Met de ladder, emmer, spons en wisser. Bijvoorbeeld als we binnen uw ramen wassen.